Scooters Putten


Scooters Putten bestellen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Je kunt bij Fast en Furious namelijk eenvoudig een scooter online bestellen en bij een afhaalpunt in Putten ophalen. Als je dat liever niet wilt, dan kun je er ook nog voor kiezen om je scooter thuis te laten bezorgen.

Online in de webwinkel van Fast en Furious kun je eenvoudig alle modellen en prijzen direct bekijken en aan de hand daarvan de beste keuze maken. Zo is het echt niet eenvoudig om zomaar een model uit te kiezen en je dient vooral te kijken naar je eisen en je budget.

Onderhoud en reparatie in Putten

Na de aanschaf van je scooter in Fast en Furious is het mogelijk om ook een uitgebreid assortiment te vinden aan accessoires. Daarmee kun je jouw tweewieler pimpen of beveiligen tegen diefstal. Wij hebben behalve een showroom ook een eigen werkplaats waar we je scooter kunnen repareren, onderhouden of schades kunnen herstellen.

Wij kunnen als je dat wenst de scooter bij je ophalen en dan weer thuisbrengen. Hierdoor kun je bij ons zorgeloos een scooter kopen en vervolgens regelen zij ook het onderhoud e.d. voor je. Je kunt zo langs bij het afhaalpunt in Putten voor je reparatie of onderhoud.