Ballon varen


Ik heb laatst aan ballon varen gedaan en ik kan je vertellen dat het echt een unieke ervaring is om te hebben. Ik heb alles geboekt via Ballonvaren.com en ik kan ze dan ook echt aanraden. Daarom schrijf ik dit artikel over dit bedrijf en waarom ik denk dat je voor hen moet kiezen.

Waarom je voor Ballonvaren.com kiest

Ballonvaren.com is een professioneel, rijkserkend en landelijk opererend ballonvaartbedrijf wat sinds 2003 al vele tienduizenden particulieren en bedrijven een onvergetelijk avontuur heeft mogen bezorgen.

Met 12 heteluchtballonnen in eigen beheer behoren ze dan ook tot een van de grootste ballonvaart bedrijven van Europa. Daarnaast zijn ook nog lid van de meest belangrijke branche organisatie en streven ze er altijd na om iedereen een geweldige belevenis te bezorgen.

Je vaart altijd met extra ruime maanden met verhoogde randen, zodat iedereen bij hen aan het raam kan staan en veilig van de vlucht kunt genieten. Ze hebben verschillende luchtballonnen variƫren van 2 tot en met 20 personen. Voor meer informatie kun je het beste de website van Ballonvaren.com bezoeken.