Verge online kopen


Heb je weleens van Verge gehoord? Het is een blockchain wat al langer bestaat en stond eerder bekend onder de naam DogeCoinDark. Maar sinds 15 februari 2016 heet de digitale valuta Verge en in 2017 hebben de ontwikkelaars een aantal belangrijke updates uitgebracht zoals een eigen wallet en een nieuwe website.

Verschillende grote exchanges lijken de cryptocurrency op te gaan nemen in hun handelsplatform, waardoor investeren in Verge door meer mensen kan worden gedaan en de koers van de cryptomunt dus zeer waarschijnlijk ook weer zal stijgen.

Hoewel het niet altijd iets hoeft te zeggen, kan het in dit geval helpen dat de nieuwe website van Verge Currency zeer overzichtelijk is en beschikbaar in verschillende talen.

Waarom Verge en waar kun je het kopen?

Sinds Verge hun nieuwe whitepaper – welke zij een black paper noemen – is de Verge koers aan het stijgen. Net als met andere cryptocurrencies is het natuurlijk nooit met zekerheid te zeggen of de waarde gaat stijgen of dalen, maar als de ontwikkelaars op deze professionele wijze door blijven gaan dan verwachten wij zeker dat de XVG koers de stijgende lijn aan houdt op lange termijn.

Bij Bitvavo kun je snel en eenvoudig Verge kopen. Je kunt hier makkelijk een gediversifieerd cryptocurrency portefeuille samenstellen en beheren. Hierbij is het ook belangrijk om te beseffen dat je bij Bitvavo kleine hoeveelheden of te wel fracties van een cryptovaluta kunt kopen. Je kunt gewoon met een aantal tientallen euro’s fracties van een Bitcoin, Monero of Litecoin kopen.

Bron: https://bitvavo.com/verge